Invertek Optidrive ECO en ODP-2 serie gaan Outdoor 5 oktober 2020

Invertek introduceert de Optidrive ECO en ODP-2 series nu ook als echte OUTDOOR frequentieregelaars zoals de ODE-3 serie.

Deze OUTDOOR frequentieregelaars zijn IP66/NEMA 4X en kunnen zonder schakelkast in elke buitenopstelling geplaatst worden.

Bij de Optidrive ECO is bouwgrootte 2 uitgebreid van 4kW naar 5,5kW. Dit levert direct een financieel voordeel op voor de gebruikers van de 5,5kW regelaars. Bouwgrootte 3 wordt uitgebreid met een 15kW versie. Geheel nieuw is bouwgrootte 4 welke geleverd wordt als 22 en als 30kW frequentieregelaar. Het display van alle bouwgrootten wordt standaard gewijzigd naar een  haarscherp TFT scherm.

De ODP-2 IP66 OUTDOOR ondergaat ook enkele wijzigingen ten opzichte van voorgaande IP66 INDOOR regelaars. Bouwgrootte 3 wordt uitgebreid van 7,5kW naar 11kW. Bouwgrootte 4 is ook hier nieuw en is verkrijgbaar in 15 en 22kW.

Meer weten over dit type frequentieregelaars of algemene informatie over schakelcomponenten? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

invertek outdoor

Relais / Schakelkastcomponenten nieuws
het volledige nieuwsarchief
test