Wegmeetsysteem met real time interface

18 mei 2015

balluff vierpoolHet wegmeetsysteem van Balluff is leverbaar met 3 veel gebruikte veldbus protocollen met real-time inteface, in 4 verschillende bouwvormen.

De wegmeetsystemen staan in de markt al bekend om hun schok en trilling bestendigheid, eenvoudige installatie en communicatie, ongevoeligheid voor vuil en de contactloze werking zodat er geen slijtage optreed.Balluff Profinet Ethercat Varan

Nu kan er ook gekozen worden voor REAL-TIME communicatie, waardoor de meetwaardes direct beschikbaar zijn voor verwerking in uw controller.

De keuze bestaat uit ETHERCAT, VARAN of PROFINET, deze interfaces bieden voordelen zoals; Snel, zeer nauwkeurig en absolute positie- en snelheidsmeting. Bij de toepassing van Profinet is een nauwkeurigheid van 1 micro meter en een snelheid van 10m/s mogelijk. Voor de machinebouwer betekent het dat de gemeten waarden real time in het besturingsproces kunnen worden verwerkt.

Voor meer informatie kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord, afdeling Verkoop tel: 0346 - 594 555.
Balluf BTL7 Schnittstellen wegmeetsysteem met real time interface


Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test