Waar wij u nog meer mee van dienst kunnen zijn? 14 december 2015

De montage van veiligheidslichtschermen is van belang voor een goede werking van het lichtscherm. Bij een degelijke, robuuste en nauwkeurige montage staat er niets meer een betrouwbare en dus storingsarme werking in de weg.

Een belangrijk deel van de montage is het uitlijnen van de zender en ontvanger, daarvoor heeft Datalogic in elk veiligheidslichtscherm een ingebouwde uitlijnmodus.

Hierdoor is het uitlijnen van Datalogic veiligheidslichtschermen een eenvoudige zaak, in de uitlijn modus wordt er specifiek weergegeven op hoeveel procent de uitlijning daadwerkelijk is.

Datalogic SG LP 01 2

 

De basic versie laat in een display de waarden A, 1, 2, 3 of 4 zien, waarbij A aangeeft dat er helemaal geen sprake is van uitlijning en de 4 aangeeft dat de uitlijning maximaal is.

 

Datalogic SG LPBij de extended versie laten een aantal LED’s de status van uitlijning zien.

Wanneer de geïntegreerde uitlijn modus niet afdoende is , bijvoorbeeld bij het gebruik van spiegels of het overbruggen van grote afstanden, is er ook nog een speciale laserpointer die eenvoudig op het lichtscherm geplaatst kan worden en meteen laat zien hoe de staat van uitlijning is .

 

Mocht u hierover tips of aanwijzingen willen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze Verkoop, tel: 0346- 594 555.

responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.