Robuuste montage en bescherming van lichtschermen 26 maart 2012

De nieuwste SG-PSB serie montage- en beschermingsstatieven zijn ontwikkeld om veiligheidslichtschermen van Datalogic beschermend te monteren.

Door de montagegleuven in het stevige aluminiumprofiel kunnen de lichtschermen op iedere gewenste hoogte worden gemonteerd en zijn deze vanuit alle zijden beschermd tegen mechanische schokken en stoten. De montageplaat is voorzien van een geïntegreerde waterpas, waarmee deze statieven naast eenvoudig op een vloer gemonteerd, ook gemakkelijk uitgelijnd kunnen worden.

 

De SG-PSM serie is een serie statieven met daarin 2 tot 4 voorgemonteerde afbuigspiegels. Beide series zijn geschikt voor gebruik met de SG-Body serie (lichtschermen voor lichaamsbeveiliging). Deze serie heeft dezelfde stevige aluminium behuizing als de SG-PSB serie.

Als accessoire is een verenset beschikbaar om de statieven op te monteren. Daarmee kunnen de statieven terugveren naar de oorspronkelijke positie wanneer er tegen een statief met iets zwaars wordt aangereden. In een dergelijke situatie bespaart u dubbel op de montagekosten!

responsive:nieuws