Veiligheid was niet eerder zo innovatief 12 januari 2011

De markt is een serie hoogwaardige veiligheidsschermen rijker: de SG Body Reflector van Datalogic, voorzien van een compleet passieve unit voor inloopbeveiliging.

De schermen hebben een zeer robuuste behuizing met meerdere montagemogelijkheden voor het actieve en het passieve deel. Daarnaast beschikt het over hoogwaardige elektronica en optiek, waardoor het geschikt is voor veeleisende toepassingen. Bijvoorbeeld in de material handling sector.

 

De serie SG Body Reflector heeft schermen met 2, 3 of 4 stralen. Elk lichtscherm bestaat uit een actieve en passieve unit met geïntegreerde kunststof spiegel en heeft een bereik van 8 meter. Het lichtscherm is verkrijgbaar in de lengtes 500, 800, 900 en 1200mm. Naast de SG Body Reflector blijft ook de bestaande zender/ontvanger-uitvoering - de SG Body Big met een werkafstand tot 60 meter – verkrijgbaar.

De SG Body Reflector-serie heeft twee versies:
- Basisversie met EDM-uitgang. Geschikt voor handmatige en automatische reset.
- Uitgebreide mutingversie. Deze is voorzien van EDM- en resetfuncties en geavanceerde mutingfunctie met de mogelijkheid tot L- of T-configuratie en override-functie.


datasensor_sg_body_big_reflector.jpg
Voorbeelden toepassingsgebieden SG Body reflector:datasensor_sg_bodyreflector_toepassingen.jpg

Sensoren, Safety, Machine Vision, Auto-ID nieuws
het volledige nieuwsarchief
test