Grote betrouwbaarheid op moeilijk bereikbare plekken

22 augustus 2011

datalogic_s3z.jpgVergroten van procesbetrouwbaarheid door aanwezigheidsdetectie op verpakkingsmachines, zelfs waar ruimte beperkt is of op moeilijk bereikbare plekken kan dit met de S3Z miniatuur fotocellen.

Detectie is mogelijk op verschillende manieren en daarmee voor elke toepassing geschikt. Object reflex met smalle lichtbundel of geschikt voor detectie op grotere afstand, achtergrond onderdrukking met fijn mechanische instelmogelijkheid, polariserende reflector uitvoering voor glimmende objecten of met de speciale uitvoering voor transparante objecten. Als ook de zender/ontvanger uitvoeringen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om miniatuursensoren zij-aan-zij te monteren dankzij de aanwezigheid van de anti-interferentie technologie. Het samenstellen van een lichtgordijn van miniatuursensoren is daardoor mogelijk.

Datalogic’s S3Z miniatuur sensoren vertegenwoordigen de beste oplossing voor aanwezigheidsdetectie in food en non-food verpakkingsmachine’s zoals farmaceutische pillen, blisters, injectieflacons, ampullen en andere soort van transparante of glimmende objecten. Voor toepassingen in de meest compacte omgeving bieden SM subminiatuur fotocellen of S7 glasfiberversterkers met optische glasfibers uitkomst.

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test