Slim! Écht universele miniatuur fotocel: S100

5 september 2014

DTS-S100Fotocellen in de nieuwe S100 serie zijn uitgevoerd in een universele behuizing (afmetingen 20 x 32 x 12 mm) met de unieke lay-out van vier montagegaten.

Datalogic geeft daarmee invulling aan de wens van engineers en montage medewerkers die regelmatig gebruik maken van optische sensoren in het algemeen en miniatuur fotocellen in het bijzonder. “Dat is pas écht slim en heel erg handig” is een opmerking die we regelmatig vanuit de praktijk te horen krijgen. Een oplossing voor montage van miniatuur sensoren volgens zogenaamde Europese en Japanse standaard op ‘elkaars’ montagebeugels. Een miniatuurfotocel die tijd bespaart bij mechanische en elektrische montage en zorgeloos in bedrijf wordt gesteld omdat de S100 zich intuïtief laat afstellen. Potentiometer of teach-knop ontbreken daardoor. Eigenschappen die volledig tot hun recht komen in toepassingen waar grotere volumes fotocellen geïnstalleerd worden en waar eenvoudig en snel onderhoud eenmaal in bedrijf van doorslaggevende betekenis zijn.

De S100 serie bestaat uit een volledige modelreeks: zender/ontvanger tot 12m; Retroreflex tot 8 m; Gepolariseerd retroreflex tot 5m en 2m; objectreflex tot 30cm en 50cm; fixed focus op 70mm en met achtergrondonderdrukking tot 100mm. Alle modellen zijn leverbaar met 4-polige M8 connector of 2m kabel uitgevoerd met PNP of NPN uitgang. Deel met ons uw afname behoefte/model, en wij reageren met een verrassende en concurrerende prijs.

Kijk in de taakbalk hier rechts voor onze speciale sensoractie

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test