Balluff druksensoren

27 september 2011

artikelen_fotos_5597_215.jpgBalluff introduceert een nieuwe serie druksensoren BPS met IP 67 behuizing voor gebruik in gasvormige en vloeibare media.

Deze robuuste sensoren beschikken over een stabiele keramische meetcel, over een hoog bedieningscomfort, hoge nauwkeurigheid en de sensoren zijn eenvoudig te installeren.

 

Het display toont de actuele systeemdruk in bar, mbar, PSI en MPa en beschikt over een eenvoudige menustructuur voor de configuratie van de sensoren volgens de VDMA norm. Met sensoren leverbaar in 11 verschillende drukbereiken, dekt de BPS serie alle belangrijke bereiken variërend van -1...0 bar tot 0...600 bar. Toepassingen zijn onder meer het monitoren van hydraulische, alsmede pneumatische installaties.

De druksensoren, als standaard model met kunststof behuizing en als high-end uitvoering met roestvast staal, bieden ofwel twee schakelpunten, of een schakelende uitgang plus analoge uitgang (0...10 V of 4...20 mA). Het display met het bedieningspaneel en de elektrische aansluiting, kunnen onafhankelijk van elkaar 320° ten opzichte van de flens worden geroteerd. Montage op procesafsluiters met andere interne draad, kan eenvoudig worden gerealiseerd met behulp van optionele adapters in diverse maten en soorten.

Voor meer informatie, neem contact op met onze afdeling Verkoop, tel: 0346-594555


Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test