BOS 23K: een fotocel voor een breed scala aan toepassingen

12 april 2011

productnieuws_-_sensoren_-_bos23k_sensor.jpgAls u als gebruiker van fotocellen wilt standaardiseren op een fotocel van gemiddelde afmetingen, dan hebben wij in de vorm van de BOS 23K serie van Balluff een goede oplossing.

De combinatie van behuizingsvorm en techniek zorgt ervoor dat de sensor universeel toepasbaar is voor zowel kleine machines als grote productiehallen en magazijnlocaties waar veel met transportinstallaties gewerkt wordt. De BOS23K is verkrijgbaar als laser variant, maar er is ook een uitvoering die gebruik maakt van met helder zichtbaar rood licht waardoor de sensor eenvoudig is af te stellen. De lasertaster is verkrijgbaar met een uiterst nauwkeurig instelbare achtergrondonderdrukking (AGO) met een bereik van 1000mm.

De sensoren zijn voorzien van een flexibel kunststofvenster dat vuilafstotend is en de optiek beschermt tegen mechanische belasting van buitenaf. De typenummers zijn in de behuizing gelaserd en blijven hierdoor ook na lange tijd, ondanks vuil en/of beschadiging goed leesbaar.

De nieuwe BOS 23K serie van Balluff is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:
- Zender/ontvanger (bereik: 0…25m)
- Retroreflex sensor (bereik: 0…14m)
- Tasters met AGO (bereik: 0…1,2m)
- Tasters zonder AGO(bereik: 0…2m)


Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test