Veiligheidslichtschermen zonder verloren inbouwhoogte 24 juni 2015

De SG-EXTENDED is ontworpen voor de meest veeleisende veiligheidstoepassingen. Beschikbaar in hand- (14mm) en vinger- (30mm) veiligheid, zijn alle beschikbaar functies geïntegreerd in één behuizing van de SG-EXTENDED serie van Datalogic.

Te denken valt hierbij aan:

  • Muting
  • Blanking
  • Cascade (Master/Slave)
  • Remote monitoring en programmering
  • Error logging

De functies zijn eenvoudig te programmeren via toetsen op de lichtschermen. Indien deze zijn ingeschakeld, is dit duidelijk te zien via LED`s. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare inbedrijfname. De uitgebreide functies, zoals cascade en gedeeltelijke muting, zijn in te stellen op de PC via een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface.

Geen dode zone
Detectie vindt plaats over de volledige lengte van het lichtscherm, dus geen dode zone aan onder- of bovenzijde van het lichtscherm: hierdoor hoeft er bij dit compacte lichtscherm geen extra rekening gehouden te worden met extra ruimte boven en onder het lichtscherm. De toepassing van dit type lichtscherm is daarmee ideaal voor de engineers en monteurs.

"SAFEasy" concept
Deze eigenschappen maken de SG-Extended serie eenvoudig en universeel inzetbaar. Reductie van verschillende typenummers zorgt bovendien voor minder reserveonderdelen in uw magazijn. De combinatie van eenvoud en optimale veiligheid, zorgt ervoor dat deze serie veiligheidslichtschermen perfect voldoet aan het “SAFEasy” concept van Datalogic. De SG-Extended serie is leverbaar als Type 2 en Type 4 met een werkhoogte van 300 t/m 1800mm.

responsive:nieuws

Beste bezoeker,

Tot onze spijt is Vierpool als gevolg van een storing momenteel niet telefonisch bereikbaar. Stuur uw vraag per mail naar info@vierpool.nl en wij reageren langs die weg zolang de storing voortduurt. Ondertussen wordt er aan een oplossing gewerkt om de telefoonstoring te verhelpen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.