Safety over IO-Link

31 januari 2017

Balluff Safety over IO 250xbAutomatisering vraagt om veiligheid, en veiligheid is gebaseerd op betrouwbaarheid.

Veiligheid met Vierpool kwaliteit
Als één van de premium leveranciers van Vierpool staat Balluff voor kwaliteit en garandeert uiterst betrouwbare oplossingen. Het Balluff safety concept bestaat uit producten en oplossingen, die jarenlang met constante betrouwbaarheid en nauwkeurigheid hun taak uitvoeren. Het omvat producten en componenten die het gevaar voor mens en machine tot een minimum beperken. Deze componenten zijn eenvoudig te integreren in uw eigen automatiseringssysteem.

Uniek: Safety via IO-Link

Om de efficiency van safety concepten te verbeteren en in de installatiebesturing te integreren, heeft Balluff een veilige I/O module ontwikkeld: de Balluff Safety Hub. Een unieke geïntegreerde safety oplossing die gebruik maakt van IO-Link! Safety via IO-Link is eenvoudig te installeren, heeft een korte reactietijd en bespaart ruimte in uw machine.

Safety via IO-Link verbindt automatisering met veiligheidstechniek. IO-Link communiceert tot in de sensor en levert zowel sensor/actuator gegevens als ook safety informatie. Dit alles met behulp van state-of-the-art technologie en met Balluff kwaliteit.

Installatie tot de laatste minuut ombouwen

Dankzij de schaalvergroting van topologie en safety componenten, kunt u uw applicatie te allen tijde eenvoudig en snel aanpassen op gewijzigde omstandigheden en veranderende eisen.

Voor aanvullende informatie over Safety via IO-link kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke SENSOREN advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test