S65-M: Object detectie grote afstand met AGO

14 april 2017

Datalogic DS S65 M 250xbObjecten detecteren op grote afstand tot 5000mm, zonder als machine- of apparatenbouwer na te hoeven denken over veiligheidsclassificaties en mogelijke schade aan ogen? Dat kan!

Laserlicht is namelijk overbodig geworden doordat Datalogic’s S65-M dankzij nieuwe 3-D Time of Flight technology, uitgerust is met infrarood licht voor detectie van het object. Voorzien van een zichtbaar groene uitlijn lichtspot, laat de S65-M zich snel en eenvoudig afstellen.

Werkelijk iedereen kan de S65-M instellen: Met één druk op de knop. Zowel op de sensor, als extern. Twee onafhankelijk schakelende digitale uitgangen kunnen vrij programmeerbaar over het hele detectiebereik ingesteld worden. Een IO-Link versie biedt de mogelijkheid deze sensor naadloos deel uit te laten maken van het industriële netwerk in uw toepassing gebruikt.

Aansluiting vindt plaats door middel van standaard 5-polige M12 aansluitsteker waarbij afgeschermde aansluitkabels overbodig zijn. De compacte bouwvorm van de sensor ondersteunt eenvoudige design-in voor machine- en apparatenbouwers. Mede door de verdraaibare connector aan de sensor.

Door slechts rekening te hoeven houden met een minimale werkafstand van 100mm, is het mogelijk deze sensor voor uiteenlopende applicaties tot een afstand van 5000mm te gebruiken.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw toepassing en ervaar hoe onze medewerkers u in enkele stappen de juiste sensor voor uw toepassing voorstellen.  Neem contact op met onze verkoopafdeling, tel: 0346 - 594 555 of maak gebruik van de ‘persoonlijk advies - button’ aan de rechterzijde naast dit artikel.

 

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test