S45 fotocellen: alle precisie in één serie

28 november 2016

Datalogic S45De nieuwe S45-serie fotocellen van Datalogic bepaalt de nieuwe standaard voor elke detectietoepassing.

De volledigheid kwa beschikbare optische funkties en het spectrum aan beschikbare lichtkleuren valt daarbij op: rood, groen, blauw, wit, infrarood en laser (klasse 1). Voor u als ontwerper van installaties volstaat één bouwvorm en één montagebeugel in uw 3D tekenomgeving, ongeacht de variëteit aan optische funkties door u benodigd. Inklusief speciale toepassingen zoals (nauwkeurige) afstandsmeting en (razendsnelle) contrastdetectie.
Deze miniatuurfotocellen zijn vervaardigd van een robuuste glasvezel versterkte ABS behuizing met een mechanische dichtheid van zowel IP67 als IP69K. Het afspuiten met hogedrukreiniger van installaties voorzien van S45 optische sensoren is toegestaan. Daarmee zal het slechts een kwestie van tijd zijn, alvorens klanten werkzaam in de voedingsmiddelen en farmaceutische industrie S45 optische sensoren zullen omarmen.

Montagegaten zijn volgens Europese standaard in het mechanische ontwerp van de sensoren toegepast waarmee vervanging van andere sensoren geen mechanische aanpassingen vergt. Het instellen van S45 sensoren vindt plaats met een intuitieve teach-in funktie. Deze zorgt voor vlotte en nauwkeurige instelling van de sensor. Vanzelfsprekend kan de teach-in tijdens in bedrijf vergrendeld worden. De sensoren zijn verder voorzien van een duidelijk zichtbare lichtspot. Deze lichtspot maakt – ook bij daglicht – zichtbaar waar de sensor op detecteert. S45 fotocellen zijn met hun hoge specificaties inzetbaar in toepassingen en processen waar hoge eisen worden gesteld aan herhalingsnauwkeurigheid en snelheid.

Raadpleeg bijgevoegde databladen en sta versteld van het aantal uitvoeringsvormen en individuele specificaties per model. Niet voor niets: alle precisie in één serie: S45 fotocellen! 

Voor meer informatie, neem ook gerust contact met ons op. Afdeling Verkoop, tel: 0346 - 594 555.

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test