RVS IP69K Vorksensoren van Balluff

5 december 2016

Balluff Stainless steel vorkenfotocelDe al uitgebreide serie vorkfotocellen van Balluff is uitgebreid met een speciale RVS variant.

In de sensor zorgt een combinatie van infrarood- en roodlicht voor een optimale afstelling. Zichtbaar roodlicht voor het gemak en krachtig infrarood voor de betrouwbaarheid. Daarnaast zijn er voor de gebruiker LED`s voor de voeding en de schakeluitgang.

Deze robuuste sensoren zijn uitgerust met een 316L roestvrijstalen behuizing, welke in staat is om agressieve schoonmaakmiddelen, koelvloeistof en smeermiddelen te weerstaan. De roestvrijstalen behuizing en zijn IP69K dichtheid maakt deze sensoren de ideale keuze voor voedsel en drank, verpakken, metaalverwerkende en farmaceutische industrie.

Roestvrijstalen vork fotocel van Balluff zijn verkrijgbaar in 50mm en 80mm breedte. Uitgangsfuncties als maakcontact of verbreekcontact zorgen voor een gemakkelijke integratie in uw applicatie.

Indien u na het lezen van dit artikel meer informatie wenst, neem gerust contact op met onze afdeling Verkoop. Tel: 0346 - 594 555.

Balluff Stainless steel vorkfotocel

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test