Positie en Hoek bepaling met exacte poolbewaking

5 september 2015

Balluff BML 250xbIn de BML serie van Balluff zijn robuuste, nauwkeurige en snelle absolute positie- en hoekmeetsystemen opgenomen.

De encodersystemen – met een compacte sensorlengte van 12 tot 20 mm – zijn geschikt voor installatie of directe integratie in aandrijf- en positioneersystemen. Hierdoor zijn ze in te zetten om formaten, slagen en eindposities van assen automatisch aan te passen.

Een volledig geïntegreerde, single-chip oplossing vormt de kern van het magnetische scan- en signaalvormingsproces. De positiedata worden realtime gegenereerd en komen in absolute vorm beschikbaar via interfaces SSI of bi directioneel BiSS C. Incrementele analoge SIN/COS- en ABZ-signalen zijn eveneens te gebruiken.

Kenmerkend is de toepassing van de Permagnet noniustechnologie. Hiermee dichten de systemen een gat in het segment van de compacte, geïntegreerde, absolute meetsystemen met IP67 behuizing voor buiteninstallatie.

Roterende systemen

Als een complete integratie set zijn de systemen bovendien geschikt voor roterende toepassingen. De absolute encoderschijf is eenvoudig in motoren en actuatoren te integreren als nauwkeurige, absolute feedbackoplossing. Hiermee vormt hij een efficiënt alternatief voor conventionele magnetische of optische oplossingen.

 Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op via afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test