Pantron fotocellen, voor als het extreem moet !

31 mei 2015

Pantron FotocelPantron fotocellen zorgen voor een betrouwbare detectie in sterk vervuilde omgevingen. Denk aan processen waarbij stof, meel , houtspaanders, olie of waternevel vrij komen.

Door de grote openingshoek van de fotocellen is het afstellen tot afstanden van 70 meter kinderlijk eenvoudig. De gepatenteerde automatische versterkers zorgen ervoor dat vervuiling van de fotocellen automatisch wordt gecompenseerd, zonder dat deze opnieuw afgesteld dienen te worden. Dit scheelt veel kostbare tijd en ergernis en zorgt er voor dat de sensoren zelfs onder extreme omstandigheden doen wat er van ze verwacht wordt. Mocht in uitzonderlijke gevallen de vervuiling van de fotocellen door de versterker niet meer te compenseren zijn, dan treedt er direct een alarmcontact in werking waarop geanticipeerd kan worden.

Voertuigdetectie in wasstraten, aanwezigheidsdetectie van producten binnen in een verpakking, of het detecteren van stammen van planten door plantbladeren heen zijn enkele voorbeelden waarvoor deze sensoren probleemloos ingezet worden.

Pantron sensoren bewijzen zich keer op keer decennia lang in de levensmiddelenindustrie, hout- en papierindustrie, autowasstraten, veevoederindustrie en de cement –en steen industrie.

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer 0346 - 594 555.
Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test