Nieuwe Smartcamera’s voor Machine Vision

22 augustus 2013

Datalogic Serie A Vert 250xbHet Vierpool aanbod voor Machine Vision oplossingen ‘juiste camera, juiste lens, juiste belichting, juiste applicatie software en juiste systeem integrator’ wordt verder versterkt.

Introductie van de extreem krachtige Smart Camera’s van Datalogic zorgen daarvoor. Deze nieuwe generatie bestaat uit de A30- en de T4x-cameraserie. Beide zijn voorzien van een hoge kwaliteit CCD-sensor en een zeer snelle DSP-processor.

De A30-serie is een stand-alone smartcamera die prijstechnisch interessant is. Dankzij de waterdichte IP67-behuizing kan de camera prima in vochtige omgevingen worden toegepast. De A30 heeft een VGA (640 x 480) CCD-sensor en een 800MHz-processor aan boord.

Ook de T4x-serie heeft een waterdichte behuizing. De serie is compact en industrieel uitgevoerd, biedt enorme prestaties en is uitgevoerd met een 1,1 Ghz processor. Er zijn drie verschillende cameraresoluties beschikbaar: VGA, 2Mpix en 5Mpix. De degelijkste en veelzijdigste smartcamera’s Beide series zijn voorzien van ingebouwde I/O. Voor de externe communicatie is een Gbit ethernet- en seriële RS232-poort beschikbaar. In combinatie met de flexibele Impact Programmeersoftware behoren de series tot de degelijkste en veelzijdigste smartcamera’s die in de markt verkrijgbaar zijn.

De kenmerken van beide series:
• IP67 waterdichte behuizing.
• Hoge kwaliteit CCD-sensor.
• Van VGA(A30) tot 5Mpix resolutie(T4x).
• Ingebouwde I/O en seriële interface.
• Gbit ethernetpoort.
• Compatibel met de Datalogic-CBX aansluitbox.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test