Nieuw: de TL46-WJ LOW JITTER

17 maart 2017

Datalogic TL46 lowjitter1 250xb jpegDatalogic’s TL46 onderscheidt zich generatie-op-generatie als high performance contrast sensor.

En nu is het tijd voor de daar weer op volgende generatie: TL46-WJ LOW JITTER. Tot snelheden van 400m/min worden kritische contrast markeringen exact gedetecteerd. Met een niet vergelijkbare 7μsec jitter en extreem hoge schakelsnelheid van 50KHz op de uitgang, is het niet vreemd dat hier met recht gesproken wordt over de meest nauwkeurige en snelste contrast sensor wereldwijd verkrijgbaar. Betrouwbaar RGB emissie zorgt voor een rechthoekige spot waarmee de sensor in staat, is elk soort van kritische contrast markering in uiteenlopende industriële print applicaties te detecteren. Inclusief contrast markering op transparante of glimmende ondergrond.

Deze nieuwe sensor komt onder andere uitstekend tot zijn recht in flexografische print machines, high speed verpakkingsmachines en waar hoog nauwkeurig offset lithografisch wordt geprint. De sensor is ontworpen aan de hand van industriële standaards. De robuuste aluminium behuizing en dubbele isolatie ter bescherming tegen elektrostatische schokken, zijn daarvan het bewijs. Installaties uitgerust met de nieuwe TL46-WJ LOW JITTER is voor vele jaren de hoge nauwkeurigheid en de nauwkeurigheid waarmee contrast markering worden gedetecteerd, gegarandeerd.

Datalogic is een wereldwijde speler in de markten Automatische Data Capture en Industrial Automation en fabrikant van barcodescanners, mobiele computers en sensoren voor detectie, meten en veiligheid, (machine)vision systemen en lasermarkeer apparatuur. In Nederland werkt Datalogic samen met Vierpool. Binnen Datalogic’s wereldwijde netwerk behoort Vierpool tot een beperkte groep partners die zich Platinium Partner mogen noemen. Onder andere als gevolg van jarenlange ervaring, up-to-date getrainde en gekwalificeerde medewerkers en een hoge service graad op het gebied van sensoren, barcodescanners en machine vision.

Voor meer informatie, neem gerust op met onze afdeling Verkoop, tel: 0346 - 594 555.

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test