Lichtscherm met IO-Link

30 januari 2017

Het BLA0003-lichtscherm van Balluff meet de hoogte en de diameter van flessen in een vulmachine.

Voor het identificeren van verschillende objecten in het kader van productie-, verpakking- of kwaliteitscontrole is dit multifunctionele lichtscherm ideaal.

Het biedt een groot aantal meetinstellingen (objectdiameter, objectpositie, diameter en positie van het gat, baankantsturing en extra modi zoals nominale/actuele vergelijking). Daarnaast beschikt het ook over een telfunctie. De IO-Link interface maakt centrale data-opslag en management mogelijk voor eenvoudige en snelle configuratie - ook formaatwijzigingen tijdens het productieproces zijn mogelijk. Met IO-Link kunnen ook analoog verwerkte signalen betrouwbaar en accuraat worden overgedragen. De belangrijkste eigenschappen van het lichtscherm op een rijtje: resolutie 0,01 mm; eenvoudige en snelle configuratie dankzij IO-Link interface; robuuste aluminium behuizing; live monitoring vanaf een centrale locatie; gelijktijdig tellen en meten; geen afgeschermde kabels nodig.

Wenst u meer informatie omtrent deze toepassingen en mogelijkheden, neem gerust contact met ons op, afdeling Verkoop, tel: 0346 - 594 555.

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test