LED Machine verlichting in opbouwformaat, ook met kleuren LED

16 januari 2019

Led verlichting voor uw machine heeft vele voordelen, naast het esthetisch verfraaien van uw machine, energiebesparing, visuele checks, kleurechtheid en veiligheid heeft de EL(N) serie ook nog het voordeel van de snelle montage.

De ELN serie is het instapmodel LED industriële verlichting, met alle genoemde voordelen van de SANGEL LED verlichting. Door zijn IP54 dichtheid is hij te gebruiken in de meest uitlopende toepassingen. De aluminium profielen zorgen niet alleen voor stevigheid maar ook voor een effectieve warmteverdeling. Doordat de verlichting op 24VDC functioneert heeft u geen aparte trafo nodig, dus ook daar weer een extra onderdeel (c.q. storingsbron) minder. De M8 connector geeft u een snelle en flexibele verbinding.

Eigenschappen die de ELN serie tekenen zijn de IP54 dichtheid en de vergrendelingsoriëntatie.

Voor een snelle montage is de ELN serie nu ook door te koppelen via de dubbele M8 aansluitstekker.

In de ELN-RGBW in zit naast de standaard rood, geel & rood ook een witte led. Dit noemen ze de RGBW uitvoering. Met deze uitvoering kunt u 7 verschillende kleuren weergeven. U kunt deze 7 kleuren gebruiken voor het weergeven van een aparte status van uw machine, doordat er 4 verschillende kleuren LED`s zijn ingebouwd en door deze apart of tegelijkertijd aan te zetten. De kleuren zijn te kiezen door de ingangen op de unit aan te sturen of juiste een combinatie te maken. Zo kan de gebruiker door de kleur keuze aangeven of een machine in storing is of een andere status heeft

  • Beschikbaar in lengtes van 140 tot 1420mm
  • Dichtheid IP67 of IP54
  • Acrylglas met lichtkleur 5.700K
  • LED verlichting met draaibare houders
  • Wit licht variant of kleuren variant

Voor aanvullende informatie over deze EL(N) serie van Sangel kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke verlichtingsadvies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Sangel LED surface mounted luminaires ELN 600xb

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test