Het juiste veiligheidslichtscherm voor elke toepassing

4 februari 2016

Datalogic SG4Datalogic heeft 2 nieuwe uitvoeringen geïntroduceerd in de series SG4 Base en de SG4 Body Compact.

Beide lichtschermen zijn een aanvulling op het bestaande programma. Hierdoor is Vierpool nog beter in staat om in uw toepassing het juiste lichtscherm optimaal te benutten.

In veiligheidstoepassingen maakt mengebruik van een specifieke controller, dit zorgt ervoor dat er ook lichtschermen zijn die alleen over de basis functionaliteit beschikken. De controller zorgt in die situatie voor de EDM en handmatige restart. Daarnaast is ook de aansluitconnector vereenvoudigd. Zo is er op het basismodel geen EDM en handmatige restart meer aanwezig, hierdoor is de ontvanger van het lichtscherm met een 5-voudige connector uitgevoerd. Dit type lichtscherm is eenvoudig uitwisselbaar met de SG2 Base, de SG4 Body compact en andere lichtschermen met 5-voudige aansluitstekkers.

De voordelen van de nieuwe SG4 Base en de SG4 body compact:Eenvoudiger en sneller te installeren (nog maar 5 aders aan te sluiten en geen functies aan of uit te zetten op het lichtscherm).

  • Kostenbesparend doordat er alleen nog maar automatische restart functie op aanwezig is en door het gebruik van een 5-voudige kabel (i.p.v. 8-voudig).
  • Doordat de 5-voudige stekker als standaard wordt gebruikt is deze eenvoudig in te zetten als vervanger van de op de markt zijnde lichtschermen.


    Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer 0346 - 594 555.
Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test