FIRST IN THE WORLD: veiligheidslichtscherm in RVS behuizing 21 oktober 2015

Met de SG4-H, een lichtscherm met roestvaste behuizing, laat Datalogic zien waar zij voor staat.

Datalogic is een fabrikant van hoogwaardige producten die luistert naar de behoeften van hun klanten. Daar hoort ook een veiligheidslichtscherm in RVS behuizing bij. Deze is speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de farmaceutische en voedingsmiddelen industrie. Het veiligheidslichtscherm is zo ontworpen dat deze bestand is tegen chemische schoonmaak en ontsmettingsmiddelen en een dichtheid heeft van IP69K.

Naast de RVS behuizing heeft dit lichtscherm een compacte bouwvorm zonder scherpe randen of gaten. Dit alles om het SG4-H lichtscherm clean te houden en te monteren. Kortom, dit lichtscherm is zonder externe behuizingen te plaatsen in de meest veeleisende toepassingen.
 

 Unieke eigenschappen:

  • Behuizing van hoogwaardig roestvast staal (AISI 316L).
  • Gladde staaloppervlakken de ruwheid hiervan ligt onder de 0.8 micron.
  • IP65 en IP69K mechanische bescherming.
  • Speciaal glazen venster, bestand tegen chemische schoonmaak en ontsmettingsmiddelen.
  • Compacte bouwvorm zonder scherpe randen of gaten.
  • Ontbreken van labels: alle informatie is laser gemarkeerd op de behuizing.De SG4-H serie is de beste keuze waar veiligheidslichtschermen moeten worden geplaatst binnen een gebied waar frequent wordt gewassen met agressieve reinigingsmiddelen en waar dus IP67 of IP69K nodig is.

Het SG4-H lichtscherm kan worden geplaatst binnen het aseptisch gebied van de machine, dat wil zeggen, bij de openingen van de handschoenen zoals te zien in de afbeelding hieronder.

Het veiligheidslichtgordijn is gerealiseerd in roestvaststaal en glas en kan hierdoor op hetzelfde niveau worden gereinigd als de gehele machine en is dus bestand tegen o.a. waterstof peroxide bij hoge temperatuur en druk.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.


Datalogic SG4-H plaatsing binnen aseptisch gebied van de machine

responsive:nieuws