De meest veelzijdige en flexibele Smart Camera op de markt

17 mei 2018

Datalogic P lineDe laatste jaren is er meer en meer behoefte ontstaan aan eenvoudig te bedienen camera’s voor complexe applicaties.

Met deze gedachte is de nieuwe Smart Camera P-serie van Datalogic ontwikkeld. Dit is de meest veelzijdige en flexibele Smart Camera op de markt. Door de keuze aan lenzen en verlichting is het mogelijk om meer dan 70 verschillende varianten te configureren. Hierdoor is het mogelijk om op basis van 1 platform elke smart camera toepassing optimaal in te vullen.

Naast robuuste een flexibele hardware is ook software belangrijk voor een succesvolle toepassing van een smart camera. De P-serie is te configureren met de IMPACT LITE software. Die bevat meer dan 25 inspectie tools, zodat de inspectie heel intuïtief, snel en eenvoudig op te zetten is. De snelheid tot 120 frames per seconde zorgt ervoor dat het productie proces qua snelheid geen limieten heeft en de digitale uitgangen zijn eenvoudig te configureren voor goed/afkeur.

De geïntegreerde Ethernet interface is toe te passen in TCP/IP communicatie, alsmede de volgende communicatie protocollen: Data Socket, WebSentinel Socket, HTTP Server, Image Socket, Image FTP Client, Ethernet/IP, ProfiNet IO en Modbus TCP.

Voordelen:

  • Met 1 basis altijd de juiste camera voor uw specifieke toepassing
  • Robuuste en Compacte metalen behuizing met IP67 afdichtingsklasse.
  • Flexibele aansluiting door 90° verdraaibare connectoren.
  • Eenvoudig te bedienen software met meer dan 25 inspectietools
  • Zeer snelle inspectie tot wel 120 frames per seconde
  • Ondersteuning van o.a. Profinet en TCP/IP door middel van de geïntegreerde Ethernet aansluiting.
  • Digitale I/O in PNP of NPN.
Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test