Datalogic Matrix 320 – Upgrade Imaged Based Barcode Reader

11 januari 2022

Het vlaggenschip van Datalogic, de Matrix 320, welke zeer breed inzetbaar is voor uw identificatie toepassingen in productie, logistieke en intralogistieke processen, is nog verder uitgebreid.

Het maakt dat Datalogic zich nog meer onderscheid in de wereld van barcodes scanning. De meest geavanceerde en compacte Imaged based Barcode Reader in de markt, heeft nu 2 nieuwe modellen:

6 mm Liquid Lens
Een model met een nieuwe 6 mm Liquid Lens (LQL) met een breed Field of View completeert de al bestaande 9 mm en 16 mm modellen. Dit model zorgt met een remote instelling voor de gewenste focus in bedrijf. Hiermee is de flexibiliteit extreem toegenomen in een snel veranderende productie omgeving.

Modulaire C-mount lens
Een Matrix 320 body voor C-mount lenzen. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om met een grotere flexibiliteit te kunnen wisselen met lenzen van Datalogic of andere leveranciers. Hiermee zijn we in staat om oplossingen te bieden onder de meest verschillende en moeilijke omstandigheden.

We brengen met deze Matrix 320 serie de perfecte opvolging van de Matrix 300 en Matrix 410N.

De voordelen op een rijtje:

  • Slim vorm gegeven 2 Mpixel sensor, die met een speciale 16:9 CMOS sensor, applicaties aankan waar anders een 3Mpixel ingezet moet worden. Dit resulteert in een zeer breed Field of View en betere diepte scherpte verhouding
  • 360° feedback verlichting, voor optimaal bedieningsgemak
  • Verschillende verlichtingsopties inclusief diverse filters, waaronder polarisatie filters
  • Electrische focusverstelling, voor scherp zicht op diverse afstanden
  • Industrie 4.0 gereed; industriële (Ethernet) connecties standaard geïntegreerd, waaronder OPC UA
  • Robuuste IP67 behuizing, met een 90° draaibare connector
  • Monitoring via Web interface

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van Image based vaste barcodescanning? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

PLP MATRIX 320 C MOUNT FAMILY 2 HR

PLP MATRIX 320 C MOUNT WAREHOUSE HR

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test