Nieuwe medewerker(s) Vierpool

8 juli 2017

Robbert Jan van Halen Dick van SteegMet ingang van 1 april jl. zijn 2 nieuwe medewerkers het Vierpool-team komen versterken voor de verkoop van PR electronics.

Het nieuwe gold met name voor Robbert Jan van Halen. Vanuit zijn woonplaats Eindhoven is Robbert Jan (links op de foto) verantwoordelijk voor de verkoop van PR electronics in de drie zuidelijke provinciën. Tijdens zijn inwerkperiode heeft Robbert Jan zijn kennis verrijkt. Kennis van zijn nieuwe werkomgeving, productkenmerken en specificaties, omstandigheden en toepassingen en gebruikers en afnemers. Tevens nam Robbert Jan afgelopen maand deel aan de introductietraining bij de fabrikant PR electronics in Denemarken. Een training die nieuwe medewerkers een kijkje achter de schermen geeft. En waarmee nieuwe medewerkers nog beter in staat worden gesteld, al het geen waar PR electronics voor staat – ook vanuit Vierpool – uit te dragen.

Minder nieuw vanwege zijn eerdere werkzame periode voor Vierpool, is Dick van Steeg. Dick (rechts op de foto) keert terug bij Vierpool in het rayon waar hij eerder verantwoordelijk was voor de verkoop van PR electronics (Oost/Noord-Oost Nederland). Dick bekommert zich om afnemers en gebruikers in zijn regio. Daarnaast verzorgt Dick vanuit een zogenaamde mentor rol de nog resterende opleidingsbehoefte van onze nieuwe collega in Zuid-Nederland: Robbert Jan. In de nabije toekomst zal die laatste rol plaats maken voor zijn rol als business developer voor zowel PR electronics als Vierpool.

Een eventueel welkomst bericht aan (een van) beide(n) kunt u sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deel deze pagina via:
Signaalconditionering nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test