Sangel LED Machine verlichting in opbouwformaat

20 april 2018

Sangel LED surface mounted luminaires ELN 600xb

Led verlichting voor uw machine heeft vele voordelen, naast het esthetisch verfraaien van uw machine, energiebesparing, visuele checks, kleurechtheid en veiligheid, heeft de EL(N) serie ook nog het voordeel van de snelle montage.

De EL serie is een opbouw LED industriële verlichting, met alle genoemde voordelen van de SANGEL LED verlichting. Deze serie is door zijn IP67 dichtheid te gebruiken in de meest uitlopende toepassingen. De aluminium profielen zorgen niet alleen voor stevigheid, maar ook voor een effectieve warmteverdeling. U hebt geen aparte trafo nodig, doordat de verlichting op 24VDC functioneert. Dit betekent ook daar weer een extra onderdeel (c.q. storingsbron) minder. De M8 connector geeft u een snelle en flexibele verbinding.

De ELN serie is de afgeleide van de EL serie. Deze ELN verlichting is ontworpen als instapmodel voor LED toepassingen, maar heeft toch al vele voordelen van zijn grotere broers. Eigenschappen die de ELN serie tekenen zijn de IP54 dichtheid en de vergrendelingsoriëntatie.

Voor een snelle montage is de ELN serie nu ook door te koppelen via de dubbele M8 aansluitstekker.

Voordelen:

  • Beschikbaar in lengtes van 140 tot 1420mm
  • Dichtheid IP67 of IP54
  • Acrylglas met lichtkleur 5.700K
  • LED verlichting met draaibare houders.


Voor aanvullende informatie over deze EL serie van Sangel kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke verlichtingsadvies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Sangel LED Falk 28472 1000xb

Deel deze pagina via:
Sensoren nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test