Nieuw CIM14: powerrelais met timerfunctie

4 juli 2017

Releco Comat CIM1 ur 250xbHet powerrelais CHI14 introduceerden wij eerder. Een powerrelais met duurzame en kostenbesparende eigenschappen.

Conventionele gloeilampen en TL-verlichting worden vervangen door LED-verlichting en andere energiezuinige lampen met een hoge inschakelstroom. Hoewel kortstondig, is het treffen van voorzieningen hiervoor noodzakelijk. De CHI14 is hiervoor speciaal ontwikkeld en zorgt voor probleemloos schakelen.

Aangezien dit relais in praktijk met een timerfunctie wordt gecombineerd, heeft Comat Releco de CIM14 ontwikkeld. Dit is het bekende CHI14 powerrelais mét negen geïntegreerde tijdfuncties, zoals: in- en uitschakelvertraging, knipperfuncties, puls aan/puls uit en de handige trappenlichtfunctie. Bijkomend voordeel is dat zowel de voeding, als de stuurspanning universeel is, nl. 24-240VAC/DC.

Ondanks de extra tijdfuncties heeft dit relais zijn compacte bouwvorm van 17,5 mm weten te behouden.

Het powerrelais schakelt in de nul-doorgang (zero-crossing) en is daarom geschikt om kortstondig inschakelstromen tot 800 A te schakelen met een nominale stroom tot 16 A. Beide uitvoeringen zijn tevens geschikt geschikt voor toepassing in woningen en kantoorgebouwen, omdat het relais geluidsarm schakelt.

Kortom: met het CIM14 powerrelais met geïntegreerde tijdfunctie, bespaart u op vervangingskosten, energiekosten, inzet van een extra timer en daardoor op kostbare kastruimte.

Voor aanvullende informatie over dit type relais kunt u uw gegevens achterlaten via de persoonlijke relais/schakelcomponenten advies button hiernaast, waarna wij contact met u opnemen. Zelf bellen mag natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar onder nummer 0346-594 555 (afdeling Verkoop).

Deel deze pagina via:
Schakelcomponenten nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test