Meer vermogen met de nieuwe generatie solid-state relais!

24 juli 2015

Releco CSS solid state 250xbDe Comat Releco solid-state relais CSS zijn sterk verbeterd! Zo is het maximale schakelvermogen in de PNP- en NPN-uitvoering verhoogd van 2 naar 6 A en is de omgevingstemperatuur nog minder kritisch geworden. Het resultaat? 

U kunt nog grotere stromen schakelen, zelfs bij hogere omgevingstemperaturen. De aanstuurspanning van de CSS relais bedraagt 5 tot 48 VD in plaats van 5 tot 32 VDC en gaat hand in hand met een lager opgenomen vermogen. Hierdoor zijn de CSS relais nóg breder inzetbaar en dissiperen zij nog slechts fractioneel energie.

De nieuwe generatie CSS solid-state relais biedt een oplossing voor al uw interfacer applicaties. Zelfs waarbij contactloos en nagenoeg stroomloos geschakeld moet worden en er hoge schakelfrequenties aan de orde zijn.

 

 

 

 

 

 

Enkele belangrijke eigenschappen:

  • Van de CSS I/Z uitvoeringen die geschikt zijn voor het schakelen van AC-stromen is de kortsluitvastheid verbeterd naar 210 A²S (was 50 A²S).

  • De nieuwe relais kunnen een hogere en langere inschakelpiekstroom verdragen.

  • De CSS solid-state relais zijn alle uitgevoerd met een heldere LED.

  • De relais zijn geschikt in combinatie met de bekende S10 relaisvoet. Hiervoor zijn S10-BB brugstrips leverbaar voor het doorverbinden van het A2- en P-contact.

 
Voor meer informatie, neem gerust contact op met onze afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.

Deel deze pagina via:
Schakelcomponenten nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test