CRV timers van Comat, als het compact moet !

4 juni 2015

Gruppe CRV4 CSV4 grey 250xbComat CRV4 en de CSV4 timers zijn zeer compacte timers met 16 instelbare tijdfuncties. Deze universele timers zijn uitermate geschikt voor alledaagse toepassingen.

De timer CRV4 is standaard uitgerust met een wisselcontact (max.6A) en is eenvoudig in te stellen in 7 tijd bereiken van 50mSec tot zelfs 60h. De timer laat zich bedienen door een breed scala aan voedingspanningen van 24V-240VAC of DC.

Uitermate geschikt voor applicaties die zeer frequent schakelen is CSV4 timer. Ze is voorzien van een halfgeleidercontact (max.1,5A) waardoor er geen mechanische slijtage optreedt. De timer is eenvoudig in te stellen in 8 tijd bereiken van 0,8mSec tot 10h, ideaal voor het schakelen van bijvoorbeeld magneetventielen.

De ruime kooiklemmen vereenvoudigen én versnellen het aansluiten van deze timers in hun 13mm DIN behuizing. Deze smalle bouwvorm in combinatie met 16 tijdfuncties zorgen ervoor dat deze tijdrelais inzetbaar zijn in tal van applicaties, waarbij functies als stappenrelais en trappenlicht (hotelschakelaar) niet zijn vergeten.

De tijdinstelling (zowel t1 als t2) kan zowel door de ingebouwde potmeter als door een externe potmeter geregeld worden, zodat de schakelkast niet geopend hoeft te worden om een tijdinstelling te wijzigen.

Er is gedacht aan een duidelijke aflezing van de in- en uitgang door de timers te voorzien van 2 heldere LED’s. De tijdrelais beschikken verder over een aan/uit service stand, waarbij de relais handmatig in de gewenste stand geblokkeerd kunnen worden voor bijvoorbeeld servicedoeleinden.

Kortom, deze zeer universele timers zijn voor nagenoeg elke toepassing geschikt en zijn zo veelzijdig, dat deze ook als spare parts kunnen dienen voor alle andere reeds geïnstalleerde timers in uw installatie.

Neem voor meer informatie contact op met onze verkoopafdeling op telefoonnummer 0346 - 594 555.Deel deze pagina via:
Schakelcomponenten nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test