Op afstand besturen en bewaken met Web-relais

23 april 2021

Op afstand besturen en bewaken van uw installaties, zonder afhankelijk te zijn van lokale infrastructuur en providers?

Dat is mogelijk met de ingebouwde netwerk-functionaliteit van het vernieuwde ComatReleco Web-relais. Middels een ingebouwde eSIM-kaart is het Web-relais direct uit de verpakking benaderbaar. Mét webbrowser en zónder programmeerkabel of andere hulpmiddelen, krijgt u toegang tot een IoT-portal. Daarbij is veiligheid gewaarborgd door encryptie van data communicatie. De ComatReleco app die voor het Webrelais is ontwikkeld, is beschikbaar voor smartphones en tablets voor zowel iOS als Android besturingssysteem.

Plaats het Web-relais op uw installatie en ontzorg de gebruiker. Het netwerk van de provider met het grootste signaalsterkte ter plekke, wordt gebruikt. Dit betekent voor zowel gebruiker als beheerder de hoogste mate van beschikbaarheid van de installatie die op afstand bestuurd en bewaakt wordt.

Meldteksten die verschijnen bij het overschrijden van in te stellen grenswaarden kunnen door de gebruiker worden gedefinieerd. Een voorbeeld daarvan is een tijdige (voor)melding van het laag niveau van de dieseltank op een aggregaat. Dit lage niveau kan zowel met een analoog (0-10V of 4-20mA) als een digitaal signaal op het Web-relais worden aangesloten. Eenmaal op afstand bediend, kan vanuit het Web-relais een bevestiging worden ontvangen nadat besturing vanuit het Web-relais heeft plaats gevonden. Daarnaast worden spanningsdips en herstarts gemonitord door het Web-relais.

Enkele eigenschappen in het kort:

  • Via internet benaderbaar: d.m.v. webbrowser of App
  • Wereldwijd inzetbaar met eSIMkaart
  • eSIMkaart vereenvoudigt in bedrijf name en beheer
  • Geschikt voor 2G, 3G, 4G (en 5G binnenkort)
  • Automatische firmware update op afstand
  • Keuze uit drie verschillende serviceprofielen
  • Zes analoge/digitale ingangen, vier relais uitgangen (SPDT)
  • Push notificaties via app, email en SMS
  • Stroomstoringsen opstartbericht beschikbaar

Meer weten over deze optie(s) of heeft u interesse in wat Vierpool voor u kan betekenen op het gebied van webrelais en schakelcomponenten? Neem dan contact met ons op via 0346-594 555 (afdeling verkoop) of kies deze link en laat uw bericht achter. Een van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op.

 Comat Releco iPad 650xb

Deel deze pagina via:
Schakelcomponenten nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test