Hygiënisch verlicht toetsenbord met toetsaanslag van standaard toetsenbord

8 mei 2015

Indukey KG22203 KleinEen typische eigenschap van hygiënische toetsenborden is het reinigbaar zijn ervan. Een minder voor de hand liggende eigenschap van hygiënische toetsenborden is een toetsaanslag vergelijkbaar met een standaard toetsenbord.

Dat is één van de Induproof Pro eigenschappen die het toetsenbord anders én beter maakt dan andere hygiënische toetsenborden.

Het Indukey toetsenbord is door zijn IP68 bescherming, volledig stof- en waterdicht (ip68). Verder is het toetsenbord uitgerust met speciaal voor eenvoudig reinigen gevormde toetsen en bestand tegen de meeste chemische stoffen en schoonmaakmiddelen. De zichtbaarheid van het toetsenbord wordt op omgevingsvriendelijke wijze ondersteunt door in-vier-sterktes instelbare verlichting in de toetsen. Daarmee is de InduProof Pro anders dan standaard verlichte toetsenborden als gevolg van te veel licht in donkere omgeving, géén vervuiling van de werkplek vormt.
Het InduProof Pro toetsenbord is voorbereid voor plaatsing op magnetiseerbare ondergrond met de geïntegreerde magneten. Daarmee de werkplek voor de gebruiker verder verbetert. Horizontaal geplaatst voorkomt dit verschuiven van het toetsenbord op magnetiseerbare ondergrond. En wanneer de gebruiker ruimte op het horizontale werkblad wenst te besparen, vormt montage – anders dan horizontaal – onder een voor de gebruiker prettig werkende hoek, één van de mogelijkheden.

Het geïntegreerde touchpad ondersteunt het gebruiksvriendelijk muizen en maakt het toepassen van een losse muis overbodig. Weer een apparaat minder en extra ruimte op de werkplek! Het reinigbaar zijn van het toetsenbord wordt op doordachte wijze ondersteunt met de zogenaamde ‘cleanmode-key’. Na bediening van deze vergrendelfunctie kan het toetsenbord direkt worden gereinigd zónder aansluitsnoeren los te maken of de computer uit te schakelen waarmee het toetsenbord is verbonden. Lock – Clean – Unlock en weer aan de slag!

Hygiënisch, verlicht, magnetisch en gepersonaliseerd toetsenbord
En geniet het uw voorkeur om uw logo, bedrijfsnaam of beeldmerk op uw hygiënische, verlichte en magnetische toetsenborden aan te brengen?
Informeer dan naar de mogelijkheden de werkplekken binnen uw organisatie te personaliseren met uw ‘eigen’ toetsenborden.

Indukey KG22203 Verlicht

Deel deze pagina via:
Input devices nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test