HID Omnikey

In 1991 opgericht als Hughes Identification Devices, onderdeel van Hughes Aircraft. HID Global is marktleider in oplossingen voor levering van veilige identiteit oplossingen voor miljoenen klanten over de hele wereld en heeft zich toegelegd op het verbeteren van klantwaarde door het leveren van de meest betrouwbare, geavanceerde en veilige identificatie oplossingen in de markt.

Door robuuste kwaliteit, innovatieve ontwerpen en leiderschap in de industrie, is HID Global gericht op het creëren van waarde voor de klant en is daardoor voorkeur leverancier voor een verscheidenheid van markten die fysieke toegangscontrole nodig zijn; logische toegangscontrole, waaronder krachtige authenticatie en beheer van aanmeldingsgegevens; kaart printen en personalisatie; extreem veilige overheid ID, en de identificatie technologieën die worden gebruikt in dierlijke ID, industrie en logistieke toepassingen.

OMNIKEY producten zijn ontworpen om smartcards te ondersteunen voor uiteenlopende toepassingen op willekeurig welke computer. OMNIKEY apparaten ondersteunen alle relevante operating systems van Windows platform tot Linux en Mac OS.

Gecertificeerd volgens alle relevante industrie standaarden inklusief zoals o.a. PC/SC, WHQL, USB CCID en EMV 2000 zijn gebruikers verzekerd van wereld wijde compabiliteit en eenvoudige integratie in andere systemen.

Deel deze pagina via:
HID Omnikey nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test