Machinebouw event 7 december 2017 – Den Bosch

7 december 2017 - 8 december 2017

Op 7 december 2017 vindt de vierde editie van het Machinebouw event plaats in 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Het event biedt een sterk netwerk aan machinebouwers, OEM’ers en producerende bedrijven uit de Benelux.

Met een uitgebreid lezingenprogramma worden bezoekers geïnformeerd over thema's zoals intelligente sensoren, datahandling, motion control, engineering, installatie optimalisatie, voorspellend machine onderhoud en bekabeling. De sprekers en deelnemers van dit event laten in één dag zien hoe de grote diversiteit aan technologie benut kan worden door machinebouwers en eindgebruikers.

Vierpool presenteert zich met oplossingen en producten op deze dag en komt graag in gesprek met machinebouwers en OEM’ers om ervaringen met elkaar te delen.

Datum
7 december 2017 - Ontvangst vanaf 9:30 uur

Locatie

1931 Congrescentrum

Oude Engelenseweg 1, 5222 AA Den Bosch

Vooraf inschrijven en wachten voorkomen? Via de onderste van beide buttons rechts, belandt u direct in het inschrijfformulier van de beursorganisatie. Raadpleeg voor meer informatie over Machinebouw Event 2017, de site van de beursorganisatie via de andere button rechts. Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.
Deel deze pagina via:
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test