Industriële Veiligheid 2019

24 januari 2019

In één dag volledig geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid in de industrie. Ook Vierpool B.V. is tijdens dit 15de event aanwezig op stand A9.

What’s Next for Safety! Het jaarcongres Industriële Veiligheid staat voor kennisdeling en interactie en toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag. Industriële Veiligheid biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met circa 500 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen en om uw netwerk te onderhouden. Komt u ook? Wij verwelkomen u graag persoonlijk op onze stand.

Datum en locatie
24 januari 2019 bij DeFabrique in Utrecht

Openingstijden
08:00 - 18:00 uur

Vooraf inschrijven? Dat kan. Via de buttons rechts, belandt u direct in het inschrijfformulier van de beursorganisatie. Gebruik ons persoonlijk relatienummer om u in te schrijven: JQHRFSDC Raadpleeg voor meer informatie over Industriele Veiligheid 2019, de site van de beursorganisatie via de andere button rechts. Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.

Jaarcongres IV 468x60

Deel deze pagina via:
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test