World of Technology & Science (WoTS) - 2 t/m 5 oktober 2018

2 oktober 2018 - 5 oktober 2018

WoTS bestaat uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing.

Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

WoTS is ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één periode op één locatie een breed en sterk technologisch aanbod te bezoeken. Dit biedt kans op directe interactie en een waardevol beursbezoek.

Vierpool neemt deel aan de WoTS op twee locaties:

  • Hal 8 (standnr: 8D068) met Process Automation by Vierpool
    met onder andere SIL waardige Intrinsiek Veilige Barriers, Temperatuurtransmitters en (Universele) Meetwaardeomvormers
  • Hal 11 (standnr: 11D060) met Factory Automation by Vierpool
    met onder andere Sensor, Safety, Machine Vision en AutoID oplossingen van Datalogic en Balluff; ComatReleco relais, Leutron OSB en overspanningsbeveiligingen; Softstarters van ICelectronic en AuCom; Sangel industriële LED verlichting

 

Datum
Dinsdag 2 t/m vrijdag 5 oktober 2018

Openingstijden

10.00 tot 17:30 (op vrijdag tot 16:00)

Locatie
Jaarbeurs Utrecht

Vooraf inschrijven? Dat kan. Via de buttons rechts, belandt u direct in het inschrijfformulier van de beursorganisatie. Raadpleeg voor meer informatie over de WOTS 2018, de site van de beursorganisatie via de andere button rechts. Of neem gerust contact met ons op voor meer informatie, afdeling Verkoop, tel: 0346-594 555.

 

Registratie E-tickets beursbezoek | code WOTS1428

Deel deze pagina via:
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test