2016: The World of Technology & Science

4 oktober 2016 - 7 oktober 2016

Bezoek Vierpool-stands tijdens WoTS

Vanaf dinsdag 4 oktober a.s. neemt Vierpool deel aan het vier dagen durende evenement World of Technology & Science. Verdeeld in proces automation (8C026) en factory automation (10A038) toont Vierpool innovaties op twee verschillende stands. Beide stands bieden ruimte om met een van onze medewerkers van gedachten te wisselen over wat u bezig houdt. Industrie 4.0 of andere daarmee samenhangende zaken? Laat u informeren op welke wijze oplossingen en producten van Vierpool bijdragen om uw installatie of project zorgeloos te laten functioneren.

Hal 8 stand C026: onder andere signaalconditioneringsoplossingen van PR electronics.
WoTS primeur: HART temperatuurtransmitter in Ex-d behuizing met lokale interface. Thema’s Temperatuur, ATEX en functionele veiligheid (SIL 2 Full Assessment) en de vertaalslag naar best daarbij passende producten als temperatuurkoptransmitters, 6mm smalle of universele meetwaardeomvormers en IS barriers.

Hal 10 stand A038: met onder andere Machine Vision, Auto ID, Safety en Sensoren van Datalogic en Balluff. Een van de thema’s ‘Vision technologie van Datalogic: kinderlijk eenvoudig’ komt op stand 10A038 op veelzeggende wijze tot uitdrukking. Zo ook detecteren, beveiligen, bewegen in RVS…
WoTS primeur: ‘elke schakeling, zorgeloos schakelend’. Onder andere met installatie- en industrie relais van Releco Comat. Maak tijdens de beurs gebruik van de gelegenheid om u op de hoogte te stellen hoe ‘elke schakeling, zorgeloos schakelend’ op te leveren is. Met Delcon en nog een ander nieuw fabrikaat…      

Datum
Dinsdag 4 t/m vrijdag 7 oktober 2016.

Openingstijden bezoekers

Dinsdag 4 oktober 10.00-17.30 uur
Woensdag 5 oktober 10.00-17.30 uur
Donderdag 6 oktober 10.00-17.30 uur
Vrijdag 7 oktober 10.00-16.00 uur


Vooraf inschrijven en wachten voorkomen? Via de onderste van beide buttons rechts, belandt u direct in het inschrijfformulier van de beursorganisatie. Raadpleeg voor meer informatie over WoTS de site van de beursorganisatie via de andere button rechts.


Deel deze pagina via:
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test