Costo scant op expertise van Vierpool

27 augustus 2012

costo_logo.gifCosto Transport & Opslagtechniek produceert al 20 jaar oplossingen voor het geautomatiseerd opslaan, verzamelen en sorteren van dozen en pallets.

Directeur Alarik Lens van Rijn heeft de logistieke systemen steeds intelligenter zien worden. “Slimme software en geïntegreerde intelligente barcodescanners hebben tegenwoordig een sleutelrol in onze oplossingen.”

De heer Alarik Lens van Rijn: “We werken met dozen van zeer diverse afmetingen, barcodes en barcodeposities. Dit vraagt veel van de scanapparatuur. Daarom gebruiken we al jaren Datalogic-scanners via Vierpool. Deze stellen we veelal op in een omni-directioneel werkende configuratie. Daardoor kunnen de barcodes op elke zijde van de doos gescand worden, onafhankelijk van doosafmetingen, -positie en -oriëntatie. Omdat de opbouw, inbedrijfname en fine-tuning veel expertise vereist, besteden we dit uit aan Vierpool. We betrekken ze vaak al in het offerte- en engineeringtraject. Zo zijn we zeker van een optimale oplossing voor onze klant.”

costo_case_1.jpg
Detailweergave omni-directionele opstelling voor ‘top-reading’

costo_case_2.jpg
Scanstation voor ‘multi-side-reading’ op een logistiek systeem in opbouw

Deel deze pagina via:
AutoID nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test