Complexe besturing wordt kinderspel met de JC-940 controller van Jetter!

22 augustus 2011


jetter_jc_940mc.jpgHet programma JetWeb-controllers is uitgebreid met de JetControl JC-940MC.

Deze is speciaal ontwikkeld voor snelle cyclussen en hoogdynamische applicaties met een omvangrijk aantal servo-assen. Dit maakt ze uitermate geschikt voor bijvoorbeeld baansturingen, interpolaties en technische functies, zoals meerdere XYZ- en SCARA-robots, verschroeven, elektrische overbrenging en wikkelfuncties.

De JetControl JC-940MC onderscheidt zich door de op multitasking gebaseerde JetSym STX-software, waarmee u gelijktijdig honderd programma’s kunt uitvoeren. Bovendien is de controller, voorzien van de MotionControl-asbesturing, die diverse asbesturingen samenbrengt in één geïntegreerde oplossing. Zo kan de JC-940MC 64 MC-assen gelijktijdig aansturen en kunt u daarnaast meerdere enkele assen aan uw project toevoegen. Het aansturen van bijvoorbeeld honderd assen is voor de JC-940 geen enkel probleem.

Diverse interfaces
Voor de JC-940MC zijn diverse interfaces standaard beschikbaar, zoals ethernet, CAN, RS232 en USB. Pc’s voor visualisering, printers of Smart Vision-sensoren zijn dus eenvoudig koppelbaar. Als communicatienetwerk wordt standaard ethernet TCP/IP toegepast en zijn IT-diensten, zoals http, ftp en e-mail beschikbaar. Dat geldt ook voor de andere controllers in het JetWeb-concept.

Wij nemen graag de uitdaging aan om uw applicatie met Jetter op te lossen.

Deel deze pagina via:
Aandrijftechnologie nieuws
het volledige nieuwsarchief
PRODUCTEN & DIENSTEN
CONTACT
routeplanner
Studio 16 Websolutions webbouw & online marketing
test